Árlista:

banner_s

Ajándékozza szeretteinek, barátainak a vezetés örömét, mellyel szabadságot és függetlenséget nyernek!
Kresz tanfolyam Tantermi képzés: 38000Ft.     vagy E- learning képzés: 38000Ft.

Kresz vizsga díja: 4600Ft.

Gyakorlati képzés ( vezetési órák): 150000Ft. ( 5000Ft./ vezetési óra- alap és a pótóra díja is)

Gyakorlati képzés: 29 alap vezetési óra + 1 vezetési óra ( vizsga óra) kötelezően előírt ( + 580 km. menettáv teljesítése) + pót vezetési órák szükség szerint.

Másik autósiskolától átjelentkezett tanulóknak: 5000Ft/ vezetési óra

Forgalmi vizsga díja: 11000Ft.

Elsősegély- nyújtó tanfolyam: 5000Ft.

Elsősegély vizsga díja: 7900Ft. ( Vöröskeresztnél)

Orvosi alkalmassági igazolás: 7200Ft.

Gyakorló vezetési óra jogosítvánnyal rendelkezők részére: 5000Ft./ 45 perc

 

( A Duna Pláza tanpályán + 1500Ft. vizsgajelentési díjat kell fizetni- sem a vizsga díja sem a jelentési díj nem az autósiskola bevétele)

 

Tanuljon vezetni nálunk! Használható tudás, alacsony áron!

Tanuljon vezetni nálunk! Használható tudás, alacsony áron!Az autóvezetés elsajátítása ma már túlzás nélkül az alapvető kompetenciák közé tartozik. Ha valaki vette a fáradtságot, időt és energiát szánt arra, hogy megtanuljon vezetni, annak az élete kényelmesebb lehet, tele új lehetőségekkel. Persze azt is tudjuk, hogy autósiskolát elvégezni, autót vásárolni és fenntartani komoly költségekkel jár, kezdve a jogosítvány megszerzésével.

Éppen ezért ajánlott körültekintően autósiskolát választani, és egy olyanba beiratkozni, ahol az ember valódi tudást kap a pénzéért, de mégsem kell vagyonokat otthagynia. Keressen fel minket bizalommal, és válassza a mi autósiskolánkat a jogosítvány megszerzéséhez!

Abszolút ésszerű díjszabással, részletes tájékoztatással várjuk, rejtett költségek nélkül! Árlistánkban tételes lebontásban láthatja, mit foglal magában a teljes tandíj, és eldöntheti, hogy Önnek megéri-e! Számos elégedett, sikeresen vizsgázó tanítványunk tanúsítja, hogy igen!

Megadott elérhetőségeinken bővebb információkat szerezhet autósiskolánk tanfolyamairól!