Elméleti tanfolyam: 38.000 Ft.

  Tantermi tanfolyam indul: március- április hónapban nem indítunk tantermi tanfolyamot

Oktatási napok:  –

ORVOSI alkalmassági vizsgálat helyben ( irodánkban) :2018.03.08. 13:00-15:00-ig. Előzetes bejelentkezés szükséges! ( E-mailben)            info@talentum-autosiskola.hu

  E-learning tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni személyesen vagy e-mailben. ( info@talantum-autosiskola.hu)

Az elméleti foglalkozások helye: Budapest, V. kerület,  Sas u. 25. V. emelet

A „B” kategóriás járművezető- képző tanfolyamra személyesen vagy interneten keresztül lehet jelentkezni, de a tanfolyamra való beiratkozás csak személyesen lehetséges, a valóságnak megfelelően kitöltött és aláírt jelentkezési lappal. / ezt a jelentkezési lapot az elméleti tanfolyam első foglalkozásán kell kitölteni/

Következő tanfolyam: március- április hónapbannem indítunk tantermi tanfolyamot  B” kategóriás járművezető- képző tanfolyam  elméleti része  28 oktatási órából áll.– 16 óra kresz
– 4 óra szerkezet és üzemeltetés
– 8 óra vezetéselmélet

Elsősegély jelentkezés

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az elméleti órák 45 percesek. Egy alkalom 4 tanórából áll, melyek között 10 perces szünetek vannak.

Gyakorlati tanfolyam

Sikerült az elméleti vizsgája? Ne hagyja ki a gyakorlati tanfolyamunkat sem!

Sikeres elméleti ( kresz) vizsga után kezdődhet a vezetés! Végre a vezetőülésbe ülhet!

Gyakorlat (30 x 50 perc) 150.000 Ft.

Lehetőség van a gyakorlati órákat külön-külön, minden vezetési alkalommal fizetni:

15 x 10000 Ft.

Vagy fizethetők a gyakorlati vezetési órák 3 részletben is: ( 3 x 50000 Ft).

  1.  részlet: vezetés megkezdésekor
  2.  részlet: 11-12. vezetési óránál
  3.  részlet: 21-22. vezetési óránál

gyakorlati órák 50 percesek.
Egy vezetés alkalom 2x50perc.
gyakorlati oktatás kötelezően előírt : 29 óra + 1 óra vizsgaóra és 580km. menettáv teljesítése.

Tanpályák:

  • XIII kerület, Váci út 178  Duna Pláza / Kék metró, Gyöngyösi utca /
  • III kerület, Bécsi út

Szerezze meg nálunk a jogosítványt a könnyebb és rugalmasabb hétköznapokért!

A jogosítvány és a saját autó természetesen nem létszükséglet, de jelentősen megkönnyíti az életet. Sajnos, főleg vidéken, nagyon sok helyen nehézkes a közlekedés, a buszok és vonatok ritkán járnak, sőt, néhány helyen vasárnap csak két-három járat van egész nap. Ez megnehezíti, vagy ellehetetleníti a munkába járást, a hétköznapi életet.

Egy B kategóriás jogosítvánnyal és saját autóval nem kell aggódni, hogy valahova váratlanul menni kellene és nem, vagy csak bonyolultan, sok idő alatt tud odajutni! Rugalmasan alakítható a program, hiszen nem kell igazodni a tömegközlekedéshez, emellett az autó rögtön kéznél van, sem gyalogolni nem kell, sem pedig buszra várni.

Ha szeretné Ön is rugalmasabban alakítani a napjaidat, szerezze meg nálunk a B kategóriás jogosítványt! Autósiskolánk biztosítja az elméleti és a gyakorlati képzést is, valamint az elsősegély tanfolyamot, elfoglaltabb tanulóinknak pedig e-learninget biztosítunk! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

B kategóriás jogosítványMi mindenre alkalmas egy jogosítvány?

Ugyebár közismert, hogy a mindennapos közlekedést nagyban leegyszerűsíti egy autó, de ezen kívül számos más lehetőség is rendelkezésére áll annak, aki rendelkezik „B” kategóriás jogosítvánnyal. Például a munkaerőpiacon jelenthet hatalmas előnyöket egy vezetői engedély megléte, de miért is?

Számos munkakörben megkövetelik már, hogy rendelkezzünk jogosítvánnyal, ennek rengeteg oka lehet. Ha a telephelytől vagy irodától relatív messze lenne szükség a munkánkra, akkor a vezetőnek elegendő csak a céges autót odaadni, és a probléma máris megoldva. Ez számos különböző ágazat tevékenységébe beilleszthető példa. A szállítmányozásnál viszont nem hogy előny, de egyenesen alapfeltétel a jogosítvány és a vezetési tapasztalat. Ha ebben a szegmensben szeretnénk elhelyezkedni, akkor minél előbb érdemes jogosítványt szereznünk, hogy a munkavégzés kezdetére már rendelkezzünk vezetési tapasztalattal.

Ha szeretne profi oktatóktól tanulva jogosítványt szerezni úgy, hogy mindeközben elsajátítja mindazt a tudásanyagot, amire csak szüksége lehet az utakon, akkor a mi autósiskolánk tökéletes választás az Ön számára!

„B” kategóriás jogosítvány