Közúti elsősegély – nyújtó tanfolyam jogosítványhoz

banner_s

Ajándékozza szeretteinek, barátainak a vezetés örömét, mellyel szabadságot és függetlenséget nyernek!
Következő elsősegély tanfolyam amire lehet jelentkezni: 2018.04.07.
Ahhoz, hogy jogosítványát megkapja, vizsgaigazolását be kell mutatnia. Vizsgaigazolás kiadásához az elsősegély nyújtási ismeretek megszerzését tanúsító igazolás is szükséges.
Az elsősegély tanfolyam : 5000FtOktatás helye: V ker., Sas u. 25. 5. em.   ideje:  08:40-12:40-igVizsgadíj összege: vizsgázónként 7900 Ft/alkalom.Országosan egységes minden Vöröskereszt vizsgahelyen.

Elsősegély jelentkezés

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Várjuk azok jelentkezését is elsősegély tanfolyamainkra, akik nem a Talentum Autósiskolában tanulnak. Természetesen számukra is a fenti árakon.

Az elsősegély tanfolyamunkra bejelentkezés szükséges, kérjük töltse ki a fenti űrlapot!

Az elsősegély tanfolyam fontossága

elsősegély tanfolyamAz elsősegélynyújtás életeket menthet az élet bármely területén, ám a felelős autóvezetésnek kiemelten fontos részét képezi. Az elsősegély tanfolyam kiváló lehetőség azok számára, akik hatékonyan szeretnék elsajátítani az egészségügyi ismereteket a jogosítvány megszerzéséhez, de mindenki számára hasznos, akik szeretnének segíteni a bajban és akár életeket menteni.

Az elsősegély tanfolyam során mindenki magabiztosan elsajátíthatja az ismereteket elméleti és gyakorlati téren egyaránt, profi oktatás keretében, megfelelő szakemberekkel.

Az elsősegély tanfolyamon a fogások elsajátíthatóak sérülés specifikusan, említésre kerül minden olyan téma, amikkel találkozhatunk, elsősorban balesetek alkalmával. Elsajátításra kerülnek azok az ismeretek, hogyan tudunk segíteni másokon égések, nyílt sérülések, csontok, ízületek sérülései, mérgezés, áramütés, infarktus esetén. A mentőhívás és újraélesztés folyamata is kulcsfontosságú az elsősegélyen belül.

Jelentkezzen elsősegély tanfolyamunkra és autózzon biztonságosan, magabiztosan!

A tudás, mellyel életeket menthet!

elsősegély tanfolyamManapság az élet kiszámíthatatlan, és számtalan váratlan helyzetet tartogat számunkra. Ilyen szituációnak számít egy baleset is, mely bárhol, bármikor bekövetkezhet. Az elsősegély tanfolyam nem csak jogosítvány megszerzéséhez tartozó szükséges képzés, hanem egy olyan hasznosítható tudás, melyet az életben bármikor kamatoztathatunk.

Az elsősegély tanfolyam során elsajátított tudás lehetőséget biztosít arra, hogy egy váratlan helyzetben akár életet menthessünk! Hiszen gondoljunk csak bele, hogy akár vezetés közben, akár az utcán sétálva, vagy otthonunk nyugalmában is előfordulhat, hogy egy véletlen folytán baleset következik be. Legyen szó vágási vagy égési sérülésről, esetleg ájulásról vagy eszméletvesztésről, de akár légzésleállásról, az elsősegély tanfolyam során elsajátított tudás segítségével Ön azonnal cselekedhet, és segíthet az érintett mentésében!

Ha Ön is szeretné elsajátítani ezt a tudást, mindenképpen jelentkezzen autósiskolánkba elsősegély tanfolyamra is!