Szabó Tibor

Iskolavezető és gyakorlati oktató

Kevés az olyan ember, aki hisz abban, hogy néhány tíz óra alatt meg lehet egy teljesen kezdő tanulót tanítani önállóan közlekedni.
Én abba a szűk rétegbe tartozom, aki nem nyugszik addig, amíg a diákja olyan tökéletes vezetést nem mutat, mint én magam- függetlenül attól a ténytől, hogy minden ember más és más tehetséggel, ügyességgel, koncentráló képességgel , feszültség tűrő határral rendelkezik.
Tovább

Bók József

Gyakorlati oktató

A gépjármű vezetés egy  nagyon bonyolult ,összetett cselekvés. Van akinek könnyebben, van akinek nehezebben megy a megtanulása.
Ha az ember egy bizonyos szintet elért a gépjárművezetésben,nagy örömet okozhat a szabadság érzés amit a vezetés nyújt.
Célom,hogy megtanítsam a járművezető növendéket a biztonságos közlekedés alapjaira,hogy később a jogosítvány birtokában önállóan és biztonságosan fejlessze tudását a személygépkocsi vezetés terén.

Göblyös Zoltán

Gyakorlati oktató

Véleményem szerint, a biztonságos közlekedés főbb alapjai: higgadtan, nyugodtan, figyelmesen és a szabályok betartásával. Én ezt garantáltan adom. Ha Ön erre vevő, örömmel várom!

Havas Endre

Gyakorlati oktató

A nevem Havas Endre.  Óbuda vonzáskörzetében oktatok vezetési gyakorlatot.  Az oktatási folyamatban egymásra épülő lépésekkel haladunk előre. Igyekszem a tanulóim igényeit figyelembe venni. A tanulóim közvetlennek és türelmesnek mondanak. Fontos, hogy szeretem, amit csinálok és szeretnék segíteni a vezetni vágyóknak. Aki tehát mellém beül, azzal foglalkozom. Dicsérni és dorgálni is tudok, ha úgy érzem, szükséges.

Lutz János

Elméleti és gyakorlati oktató

Hiszem, hogy mindenki megtanulhat biztonságosan vezetni úgy, hogy közben örömét is lelje  ha megfelelően  türelmes oktatót talál. A közlekedésben eltöltött több évtizedes tapasztalatommal biztosíthatom ezt a tanulóim számára.

,,A tanulásnál mindig az jelenti a legnagyobb akadályt, amiről az ember azt hiszi, hogy nem képes megtanulni.”

Ruth Werner

Mihály László

Gyakorlati oktató

A,B,C,D,E kategóriákban Kreszt,műszaki ismereteket és vezetés technikát oktatok.

A közlekedésben magas szintű gyakorlattal rendelkezem. Arra törekszem, hogy a tanulóim a gyenge közlekedési morál ellenére is jól elsajátítsák a közlekedésben való részvételt. Szeretném, hogy  a tanulóim komoly tudással és példamutatással vennének részt a közlekedésben.

Ocztos Róbert

Gyakorlati oktató

Pinczés János

Gyakorlati oktató

A technikától való félelem csak akkor múlik el, amikor sejteni kezded, hogy kell bánni vele. Ha nem csak sejteni szeretnéd, hanem tudni akarod, válassz engem és a Te tudásvágyad és az én elszántságom egy sikertörténet lesz! Minden leendő tanulómat szeretettel várom!

Roncsek József

Elméleti és gyakorlati oktató

Én tudom, hogy mi, emberek nem vagyunk egyformák. Különböző adottságokkal jövünk erre a világra, és azok is eltérő mértékben fejlődnek. Ha Te – aki autóval szeretne közlekedni – képes vagy szembenézni önmagaddal, beismerni, mi hiányzik belőled, mi az, ami fejletlen benned, akkor megtetted az első lépést a siker (a sikeres vizsga) felé. Ne feledd! Neked kell áldozatot hozni, küzdeni azért, hogy ami hiányzik, az meglegyen, ami fejletlen, az fejlődjön! Én segítek Neked ebben, hiszen ez a dolgom. Ez a kihívás, megtalálni, Neked hogyan segíthetek a leghatékonyabban. De nélküled, helyetted megoldani, sajnos nem tudom. Tehát a szükséges ismereteket Neked kell elsajátítani, és azokat önállóan, kreatív módon tudnod kell alkalmazni, mert a vizsgán is Te fogsz vezetni. Önállóan, szabályosan és legfőképpen biztonságosan. Ehhez kívánok Neked erőt, kitartást és türelmet.

Rubi János

Gyakorlati oktató

Közel 40 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem, melyből 10 évet a budapesti forgalomban szereztem. Ennek köszönhetően jól ismerem a főváros közlekedését, mind a belvárosban, mind a külső kerületekben.
Tovább

Tóth András

Gyakorlati oktató

Tisztelettel üdvözlöm a Járművezető Jelölteket!
Az a nagyon nagy megtiszteltetés ért engem, hogy ebben a csodálatos és szigorúan szakmai alapokon működő autósiskolában oktathatok.Hálám jeléül ezért próbálom legjobb tudásom nyújtani, csatlakozva az autóiskola kiemelkedő szolgáltatásához.Tovább