E- learning

banner_s

Ajándékozza szeretteinek, barátainak a vezetés örömét, mellyel szabadságot és függetlenséget nyernek!

Az E-learning képzés egy távoktatási forma, melynek előnye, hogy nincs helyhez kötve és időben is nagyon rugalmas. Bármikor, bárhonnan elvégezhető, csak számítógép és internetkapcsolat szükséges hozzá. Önállóan, saját időbeosztással lehet haladni a tanulással és azt bármikor meg lehet szakítani, aztán később tovább folytatni. Interaktív, gyors, képek és szimulációk segítségével könnyebbé válik a tananyag elsajátítása.

E- learning képzésre bejelentkezni lehet e- mailben ( info@talentum-autosiskola.hu) vagy személyesen irodánkban.
A képzés díja: 38000Ft.

Díjfizetés: átutalással vagy irodánkban készpénzzel.

Jelentkezés feltételei

 • magyar állampolgárság
 • külföldi állampolgár esetén 180 napos vagy azt meghaladó tartózkodási engedély
 • minimum alapfokú iskolai ( 8 általános) végzettséget igazoló bizonyítvány bemutatása ( az első kresz vizsgán kell bemutatni)
 • I. fokú, 1. csoportú orvosi alkalmassági vélemény ( vizsgára jelentkezéskor kell leadni, háziorvos, üzemorvos állítja ki) ORVOSI alkalmassági vizsgálat helyben is lehetséges ( irodánkban) : 2018.03.08. 13:00-15:00-ig. Előzetes bejelentkezés szükséges E-mail-ben!
 • Az elmélet megkezdéséhez 16 és fél éves kor, valamint I. típusú orvosi igazolás
 • Az elméleti vizsga letételéhez 16 és 3/4 éves kor
 • A gyakorlati vizsgák letételéhez 17 éves kor és sikeres KRESZ vizsga szükséges

A tananyag hozzáférési ideje: 60 óra/ 90 nap

A regisztrációtól számított 3 hónapon belül el kell kezdeni a tanfolyam elvégzését és az első belépéstől számított 3 hónapon belül be kell fejezni a tanfolyamot! A tananyag maximum 60 órán keresztül érgető el! A tanfolyam megkezdésétől ( az első belépés) számított 9 hónapon belül meg kell történnie az első kresz vizsgának és 12 hónapon belül sikeres kresz vizsgát kell tenni, ezért kérjük, hogy az első belépéstől számított 7 hónapon belül jelezze iskolánk felé, hogy szeretne kresz vizsgázni.
Vizsgára jelentkezni csak a képzés elvégzését követően lehet.
Amikor befejezte a tanuló a képzést, akkor e-mailben kap egy igazolást erről az E-titan rendszertől.

Vizsgára jelentkezéskor szükséges:

 • bejönni személyesen irodánkba ( V ker., Sas u. 25., 5. em.)
 • behozni az orvosi alkalmassági igazolást ( I csoportú, 1es típusú)
 • befizetni a 4600Ft.-os vizsga díjat
 • leellenőrizni és aláírni a kitöltött vizsga jelentkezési lapot

A távoktatás előnyeiről

e-learning tanfolyamSokak szeretnének jogosítványt szerezni, de egyeseket hátráltat a kellő szabadidő hiánya. Érthető, hiszen még egy átlagos 8 órás munkarendbe is nehéz beszorítani a napközbeni elméleti és gyakorlati képzéseket, vizsgákat. Most viszont a technikai fejlődésének hála van egy lehetőség, ami segít a kevés szabadidővel rendelkezőknek abban, hogy az elméleti felkészülést otthonukban végezhessék el.

Az e-learning tanfolyamot olyanoknak ajánljuk, akiknek nincs lehetősége személyesen részt venni az elméleti képzéseken, ellenben szeretnének „B” kategóriás jogosítványt szerezni úgy, hogy mindeközben megfelelően elsajátítják az ehhez szükséges minden tudásanyagot. A tanulás nincs időhöz kötve, és kizárólag a tanuló tempója szerint történik az oktatás.

Érdeklődjön telefonon : 06-20 269 1023

Autósiskolánk szeretettel várja Önt, ha szeretne rugalmas időbeosztás mellett megfelelő elméleti tudást szerezni a „B” kategóriás jogosítvány megszerzéséhez. Szakképzett oktatóink, valamint gördülékeny és hatékony távoktatási rendszerünk segítségével hatékonyan tanulhat meg mindent! Válasszon minket, és szerezzen minél előbb jogosítványt!

Zsúfolt az időbeosztása? Spóroljon időt!

e-learning KRESZ tanfolyamFelgyorsult világunk a rohanásról szól, ahol nincs helye a felesleges időpazarlásnak. Sokaknak problémát okoz a szabadidővel való egyensúlyozás, hiszen a rengeteg munka és feladat mellett mindenki igyekszik a fennmaradt időt szeretteivel vagy kedvenc szórakozásával tölteni. Nem csoda hát, hogy azok számára, akik munka mellett szeretnének jogosítványt szerezni, remek lehetőséget biztosít az e-learning KRESZ tanfolyam.

Az e-learning segítségével ugyanis akár a munkahelyi szabadidőben, akár otthonunk nyugalmában, vagy utazás közben is képesek vagyunk haladni a tananyaggal. Ezt a megoldást pontosan azok számára alkották meg, akiknek zsúfolt a beosztásuk, esetleg helyhez kötött feladataik vannak, és ezáltal nem tudnak részt venni az iskolai oktatásban. Az e-learning KRESZ tanfolyam azonban bárhonnan elérhető, gyors tanulási formát jelent, így még a legnagyobb rohanás közepette is képes a tanulót koncentrálásra bírni!

Ha Ön is szeretné megszerezni a vezetői engedélyét, azonban időbeosztása nem engedi, hogy részt vegyen az elméleti oktatáson, válassza e-learning KRESZ tanfolyamunkat!

Időhiányban szenved, de jogosítványra lenne szüksége? Az e-learning oktatást Önnek találták ki!

Időhiányban szenved, de jogosítványra lenne szüksége? Az e-learning oktatást Önnek találták ki!Nem egy munkakör esetében szerepel a pályázati feltételek között a jogosítvány megléte, ez pedig sokakat rosszul érint. A legtöbb ember szinte az összes feltételnek megfelel, azonban jogosítvány nélkül esélye sincs pályázni, ráadásul szinte törvényszerű, hogy az érintetteknek szemernyi idejük sincs arra, hogy autósiskolába járjanak. Ha álmai munkahelyéhez, vagy családi okok miatt szüksége lenne B kategóriás jogosítványra, de nincs ideje autósiskolába járni, éljen az e-learning KRESZ tanfolyam lehetőségével!

Az e-learning KRESZ tanfolyam segítségével könnyedén elsajátíthatja a B kategóriás jogosítványhoz szükséges elméleti tananyagot, ráadásul akkor, amikor van rá szabadideje, így csakis Önön múlik a tanulás sikere! Az e-learning KRESZ tanfolyamhoz csak számítógépre és internetkapcsolatra lesz szüksége, így nem csak a saját időbeosztáshoz tudja igazítani a tanulást, hanem a tartózkodási helyéhez is!

Ne aggódjon a B kategóriás jogosítvány hiánya miatt, vágjon bele az e-learning KRESZ tanfolyamba, így egy lépéssel közelebb kerülhet céljához!